Privacy

Wat goed dat je meer wilt weten over jouw privacy op onze website. Uiteraard doen wij er alles aan om het bied-, win- en betaalproces voor jou zo eerlijk, duidelijk en veilig mogelijk te maken. We gaan dan ook zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om en verwerken deze in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).

Wil je weten hoe wij precies omgaan de verzamelde informatie? Lees dan verder.

Waarom onthouden we jouw gegevens?

Wij gebruiken jouw persoonsgegevens om de levering van onze diensten zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Heb je een veiling gewonnen? Dan zal MatchWornShirt je persoonlijke gegevens alleen met externe partijen delen die zijn betrokken bij het uitvoeren van jouw bestelling. Wij verkopen je gegevens niet aan derden voor commerciële doeleinden.

Heb je een product gewonnen, dan kun je het afleveradres bij de bestelling doorgeven.

Direct marketing en nieuwsbrieven

Op basis van de gegevens die je met ons deelt, laten we je gepersonaliseerde aanbiedingen zien op onze website, onze app of op de websites van derde partijen. Dit geldt ook voor hun social media en websites.

De nieuwsbrief ontvang je als je een account bij ons hebt aangemaakt. Wil je deze niet langer ontvangen? Ga dan naar je profielgegevens bij my account en meld je af.

Gebruik van cookies

Cookies zijn kleine tekstbestandjes die een website op jouw computer, telefoon of tablet achterlaat. MatchWornShirt gebruikt cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken. Ook derden plaatsen cookies. Op deze manier kunnen wij en derden jou, op basis van je interesses, advertenties tonen. Je kunt cookies verwijderen of weigeren via de webbrowser. Maar let op, als je cookies weigert, is het mogelijk dat bepaalde diensten van MatchWornShirt voor jou niet meer beschikbaar zijn. Lees meer over de cookies die wij plaatsen in ons cookiestatement.

Facebook en Twitter

Veiling gewonnen en wil je dit aan iedereen laten zien? Deel deze dan op Facebook en Twitter via de buttons. De buttons werken door middel van een code die wordt aangeleverd door Facebook en Twitter. Deze code plaatst onder andere een cookie op jouw computer, telefoon of tablet. De cookie maakt het mogelijk om jouw veiling te delen. Accepteer je geen cookies, dan werkt deze functie ook niet.

Wil je weten wat er met jouw persoonsgegevens gebeurt als je deze social media-buttons gebruikt? Lees dan de privacyverklaring van Facebook en Twitter door (deze kan regelmatig wijzigen).

https://nl-nl.facebook.com/about/privacy

https://twitter.com/privacy

Trustpilot

Wij willen graag weten wat je van je gewonnen arrangement vond. Daarom stuurt Trustpilot je eenmalig een mail met de vraag om je een beoordeling te geven. Wil je dit niet, kan je je hiervoor afmelden via de afmeldlink in de mail.

Beveiliging

Alle gegevens die jij met ons deelt, bewaren we op een beveiligde server. Onze werknemers, aanbieders en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van deze gegevens te respecteren.

Betalen

Heb je een veiling gewonnen? Dan betaal je deze altijd in een beveiligde betaalomgeving. Je gegevens worden alleen gebruikt om de betaling aan de gewonnen veiling te koppelen. Wij maken gebruik van betalingspartner Adyen B.V.

Klantenservice

Neem je contact op met onze klantenservice, dan wordt een notitie van het gesprek bewaard. Zo kunnen we later altijd terugzien waar het contact over ging. Als we het gesprek opnemen voor training- en kwaliteitsdoeleinden, melden we je dat vóór het telefoongesprek. Opnames worden 2 weken bewaard en daarna verwijderd.

Nog geen 18 jaar?

Ben je nog geen 18 jaar, dan mag je geen account aanmaken bij MatchWornShirt. Je mag alleen samen met je ouder(s) of voogd van onze diensten gebruikmaken. Je ouder(s) of voogd moet dan toestemming geven voor het verstrekken van jouw persoonsgegevens.

Hyperlinks

Voor jouw gemak hebben wij op onze website hyperlinks opgenomen naar websites van derden. Houd er rekening mee dat als je deze websites bezoekt, de privacy policy van deze derde partijen van toepassing is. En niet die van MatchWornShirt. Dit geldt voor alle activiteiten die je op deze websites verricht en de informatie die je daar openbaar maakt.

Inzage en aanpassingen van jouw gegevens

Wil je weten welke gegevens MatchWornShirt precies van jou heeft? Dat kan! Je kunt deze bekijken. Ook kun je ons verzoeken deze gegevens aan te passen of te verwijderen. Hoe je dit doet, lees je onder het kopje Contact. Hebben we je aanvraag ontvangen, dan laten we je binnen 4 weken weten of we aan je verzoek kunnen voldoen.

Wijzigingen

MatchWornShirt kan deze privacy policy aanpassen. Deze aanpassingen worden op onze website bekend gemaakt. Bij gebruik van de website zal de aangepaste privacy policy van toepassing zijn.

Contact

Wil je je persoonsgegevens inzien, gegevens wijzigen of verwijderen uit ons systeem? Laat het ons weten. Dit kan via je profielgegevens onder jouw veilingen.

Heb je andere vragen over bovenstaande Privacy Policy? Stuur ze naar info@matchwornshirt.nl, en we proberen deze zo snel mogelijk te beantwoorden.