Verzending en retournering

Verzending

 

  1. Shirts worden binnen één dag na ontvangst betaling verzonden. Verzending geschiedt altijd aangetekend om het shirt zo goed en veilig mogelijk te vervoeren. Indien de koper ervoor kiest een shirt in te lijsten is de levertijd één tot enkele dagen langer.
  2. MatchWornShirt brengt geen verzendkosten in rekening binnen Nederland. Voor verzenden buiten Nederland kunnen er verzendkosten in rekening worden gebracht.

 

Retournering

 

  1. Voor alle shirts geldt dat je gebruik kunt maken van de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen. Je kunt daarvoor gebruik maken van het herroepingsformulier, online via het contactformulier van de klantenservice of MatchWornShirt dat op andere wijze laten weten via een ondubbelzinnige verklaring. Je moet MatchWornShirt dan binnen 14 dagen na ontvangst van het product laten weten dat je de overeenkomst wil herroepen.
  2. Een uitzondering geldt voor ingelijste shirts. Deze kunnen niet geretourneerd worden.
  3. Binnen 14 dagen nadat je herroepen hebt, moet je het product terugzenden naar het retouradres dat bij de levering van het product is vermeld. We betalen alle kosten terug binnen 14 dagen nadat we het product van je retour hebben ontvangen. De retourkosten zijn voor je eigen rekening.
  4. Een uitzondering geldt voor ingelijste shirts. Deze kunnen niet geretourneerd worden.