FAQ

Veelgestelde Vragen

 

Hoe kan ik mij registreren?

Registreren is heel eenvoudig. Vul je e-mailadres, wachtwoord en mobiele telefoonnummer in. Klik op ‘registreer’. Vul de SMS code in.

 

Mag iedereen meebieden?

Alleen personen van 18 jaar of ouder mogen meebieden.

 

Is registreren gratis?

Meedoen is gratis. Om mee te kunnen bieden kunnen wij wel vragen eenmalig 2 eurocent over te maken via iDeal of creditcard gegevens te laten verifiëren.

 

Waarom moet ik me registreren?

MatchWornShirt wil een veilig en eerlijk veilingproces waarborgen. Daarom dient iedere bieder zich te registreren.

 

Hoe kan ik betalen?

Betalen kan eenvoudig en veilig via iDeal, creditcard, AfterPay of PayPal.

 

Is een online betaling veilig?

Een betaling bij MatchWornShirt is veilig. Betaling via iDeal, creditcard, AfterPay of PayPal vindt plaats in de beveiligde omgeving van onze payment provider Adyen.

 

Wanneer moet ik betalen?

De hoogste unieke bieder bij het aflopen van de veilingklok wint de veiling en krijgt een betaallink via e-mail. Betaling dient plaats te vinden binnen 24 uur na afloop van de veiling.

 

Wanneer wordt mijn shirt verzonden?

Na ontvangst van betaling streven wij ernaar het shirt binnen 24 uur te verzenden. Wil je je shirt laten inlijsten? Dan nemen wij contact met je op over de verzending.  

 

Is verzending van mijn shirt veilig?

Verzending bij MatchWornShirt is veilig. Shirts worden altijd aangetekend verzonden.

 

Hoe wordt mijn shirt verzonden?

Shirts worden altijd aangetekend verzonden.

 

Kan ik mijn shirt laten inlijsten?

Wij bieden de optie om shirts te laten inlijsten bij prijswinnende lijstenmaker Alkema. Meer informatie over inlijsten? Neem contact op met ons op.

 

Wat is het startbedrag van de veiling?

Alle veilingen starten op EUR 89.

 

Waarom wordt mijn bod niet geaccepteerd?

Een bod wordt niet geaccepteerd wanneer dit bod ongeldig is. Er is bijvoorbeeld sprake van een ongeldige bod als het ingevoerde bedrag niet hoog genoeg is (er is een hoger bod vereist dan het huidige bod), het ingevoerde bedrag een ander teken bevat dan een getal (bijvoorbeeld een letter, een komma of een streepje) of de veiling reeds is afgelopen.

 

Wat is het minimale bod?

Alle veilingen starten op EUR 89. Bij elk nieuw bod geldt een minimale verhoging van EUR 25, EUR 50 of EUR 100 (afhankelijk van de hoogte van het huidige bod).

 

Wanneer sluit de veiling?

De veiling sluit 4 dagen na de aftrap van de wedstrijd. Bij een nieuw bod in de laatste 30 minuten van de veiling wordt de veiling automatisch verlengd met 30 minuten.

 

Kan ik het shirt ook direct kopen?

Om een shirt direct te kopen kan gebruik gemaakt worden van de ‘buy it now’ optie. Hierbij dient direct te worden afgerekend.

 

Moet ik betalen voor verzending?

Verzending binnen Nederland is gratis.

 

Hoe weet ik of het shirt echt is?

MatchWornShirt krijgt de shirts direct van de deelnemende clubs. Door middel van een certificaat van echtheid met een unieke code kan bij MatchWornShirt de authenticiteit van een shirt gecontroleerd worden.

 

 

Heb je een andere vraag? Laat het ons weten via onze support pagina!